Ko smo mi ?

Dobar Posao u Českoj

Naša agencija posluje u skladu sa svim zahtevima i propisima koji se odnose na rad agencija za zapošljavanje sa dozvolom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Bavimo se isključivo posredovanjem između gradjana Srbije i kompanija u Južnomoravskom regionu koji spada među najveće i najrazvijenije regione u Češkoj Republici.
Naša Agencija se brine o pronalaženju poslodavca za zaposlene iz Srbije i obrnuto, prvom kontaktu, posredovanju i kasnijim dogovorima oko svih neophodnih pitanja između vas i vašeg novog poslodavca u Češkoj. Naša je obaveza da vam pomognemo u pripremi svih neophodnih dokumenata za dobijanje radne dozvole u Češkoj, koje se predaju na Konzularnom odeljenju u Ambasadi Češke republike u Beogradu, što je još jedna potvrda u ozbiljnost našeg rada.

Sarađujemo sa

Regionalna Privredna Komora Brno

Partner naše Agencije je Privredna komora grada Brno, administrativnog centra Južnomoravskog regiona i drugog po veličini grada u Češkoj. Privredna komora Brna pripada mreži Privrednih komora Češke Republike i u svakodnevnom je kontaktu sa svojim članicama – kompanijama iz proizvodnje, usluga i ostalih delatnosti – a tim putem i dobija informacije o slobodnim radnim mestima i zahtevima za obrazovanim i kvalifikovanim profesionalcima.

Zahvaljujući ovoj saradnji u mogućnosti smo da u realnoim vremenu ažuriramo najaktualnije spiskove zahteva preduzeća iz raznih oblasti privrede. U isto vreme, zagarantovana je proverena preduzeća i poslodavaca sa kojima ćete uz naše posredovanje, direktno potpisivati ugovore o radu, na srpskom jeziku čime je vam je pre odlaska garantovan konkretan posao, plata, odmor, uslovi rada i sigurnost da će vas poslodavac prijaviti i plaćati socijalno i zdrastveno osiguranje pre vašeg odlaska iz Srbije u Češku, kao i ostale beneficije koje možete ostvariti.

Nadamo se da ćete u našoj ponudi slobodnih radnih mesta pronaći odgovarajući posao za sebe, a svakako nas možete kontaktirati kako biste nam poslali svoju radnu biografiju .

Prijavi se odmah!